Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Descoperă natura şi trăieşte aventura în Bazinul Fizeşului

Pe salba de lacuri de pe valea Fizeșului, incluse în situl Natura 2000 pentru conservarea speciilor de păsări ROSPA0104 Bazinul Fizeșului, se poate practica pescuitul sportiv, contra unei taxe și cu respectare regulamentului specific. În conformitate cu informațiile publicate pe website-ul Asociației Județene de Pescuit Sportiv Cluj, fondurile piscicole aflate în gestiunea acesteia includ râul Fizeș, de la izvoare până la confluența cu Someșul Mic, și rezervația Naturală Lacul Știucilor. Pe lacurile de pe valea Fizeșului se poate pescuit doar de pe mal sau ponton.

La Lacul Știucilor, rezervație naturală și inclus în situl Natura 2000 pentru conservarea speciilor de păsări ROSPA0104 Bazinul Fizeșului, se poate pescui și din barca, închiriată contra unei taxe.

Specii de pești: crap (Cyprinus carpio), caras (Carassius carassius), somn (Silurus glanis), biban (Perca fluviatilis), clean (Squalius cephalus), platica (Abramis brama), șalău (Stizostedion lucioperca), știuca (Esox lucius), lin (Tinca tinca), cteno - amur sau cosaș (Ctenopharyngodon idella - specie introdusă), fitofag sau sânger (Hypophthalmichthys molitrix - specie introdusă).