Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Descoperă natura şi trăieşte aventura în Bazinul Fizeşului

Electric Castle Festival - cel mai mare festival de muzică electronică, dar nu numai, ce are loc pe parcursul a patru zile, anual, pe domeniul castelului Bánffy din Bonțida. https://electriccastle.ro/

Zilele Castelului Bánffy. Eveniment organizat anual ce reunește expoziţii, muzică clasică, ateliere ale meşteşugurilor tradiţionale, activităţi pentru copii, proiecţii de filme, târg de antichități, tur ghidat al castelului, demonstrații hipice, teatru, concerte și multe altele.

Educație în natură. Prin proiectul ”Delta Transilvaniei: implicarea comunităților locale în gestionarea trainică a zonelor umede din Bazinul Fizeșului” propunem dezvoltarea unui model de ”curs în natură” pentru copii, folosind infrastructura și materialele interpretative produse prin acest proiect, care va putea fi condus fie de un expert al custozilor, fie de profesori sau de personalul implicat în gestionarea/promovarea destinației pe cont propriu. Vor fi produse materiale și resurse educaționale, și vor fi organizate două cursuri pilot, de fiecare dată fiind incorporat feedback-ul utilizatorilor. La final, modelul de curs va fi promovat școlilor din aria de proiect și din Cluj Napoca.