Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Fedezd fel a természetet és éld át a kalandot a Füzes-Vízgyűjtőjében
Pădurea Ciuașului

A Ciuas erdő egy speciális védett terület amit 2005-ben nyilvánítottak az 1581/2005 kormányrendelet alapján. Közel 3 hektárnyi területen fekszik és otthont ad a legnagyobb Bakcsó (Nycticorax nyctricorax) és Szürke gém (Ardea cinerea) vegyes madár kolóniáknak Erdélyben.

Valea Legiilor

A magyarlégeni természetvédelmi völgy, a vízben fészkelő és vándorló madarak védelme érdekében jött létre. 1966-os természetvédelmi területté avatásakor 8 hektárnyi tavat (lápos), mocsaras területet és 40 hektárnyi bokros, cserjés, rétes területet és egy erdőt (öreg akácost)

Stufărişurile de la Sic

A természetvédelmi terület részét képezi a nádas, sós sztyepprétek, erdők, amelyek összességükben egy mozaikszerű ökoszisztémát és biológiai sokféleséget alkotnak. Ez a kompakt nádas a Coasta és a széki völgyekben, Románia legnagyobb területén fekvő nádasa a Duna delta után,

Lacul Știucilor

Csukás-tó (Sacalaia vagy Szék) a legnagyobb lápos területe a Füzes medencében: Erdély egyetlen természetes tava, 7 méteres mélységgel, és egyben a legnagyobb is.