Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Fedezd fel a természetet és éld át a kalandot a Füzes-Vízgyűjtőjében
Arii naturale protejate

A Füzes medenceben negy nemzeti erdekvedelmi vedett terulet talahato 1966-os megalapitasuk ota. Ezek otthont adnak igen valtozatos madarfajnak es egy sokszinu bioszferanak ami tartalmaz tavat,lapos, bokros,erdos es cserjes teruletet.(Csukas-to,Magyarlegen-i volgy,Szek-i nadasok es a Cuias erdo). Ez a negy terulet magaba foglalja es kepzi a Natura 2000 ROSPA0104 termeszetvedelmi teruletet. Ugyanitt a Fuzes medenceben megtalalhato megannyi faj(hullok,gerinctelenek,keteltuek,novenyek es komplex elovilag) ezek vedelmeben vedett terulette nyilvanitottak a Natura 2000 ROSCI0099 kereten belul a Csukas-to - Szek - Kispulyon - Boncida utvonalat es annak termeszetes teruleteit. Ezen terulet egy heterogen tajat foglal magaba, ami egyesit egy az alacsony emberi beavatkozas nyomait viselo tajat es egy erdos,lapos, mocsaras es nehol egy-egy sztyeppes teruletet.

 A Natura 2000 ROSCI0099 Csukas-to - Szek - Kispulyon - Boncida terulet osszesen 965.16 hektaront terul el, egyuttest alkot a Natura 2000 ROSPA0104 Fuzes medencevel, ami tartalmazza egyben a "Szek-i nadasokat", a "Magyarlegen-i volgyet" es a "Csukas tavat".

A Natura 2000 ROSPA0104 Fuzes medence magaba foglalja a "Szek-i nadasokat", a "Ciuas erdot" es a "Csukas tavat", valamint reszben a "Magyarlegen-i volgyet". Igyhat a "Szek-i nadasok", a "Magyarlegen-i volgy" es a "Csukas to" a ROSPA0104 es a ROSCI0099 vedelme alatt all.