Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Fedezd fel a természetet és éld át a kalandot a Füzes-Vízgyűjtőjében

A Füzes medence tavaiban lehetőség nyílik a sporthorgászatra bizonyos szabályok betartásával, és egy megszabott ár ellenében. A Kolozs megyei sporthorgász egyesület hivatalos weboldalán megjelent információk alapján a horgászat engedélyezett a Füzes folyón, a forrástól egészen a Kisszamosig terjedő elágazásig és a Csukás-tó természetvédelmi területén. A Füzes völgy tavaiban a horgászat csak a partról illetve stégről lehetséges.

A Csukás tóban csónakból is van lehetőség horgászni, csónakbérlési ár ellenében. 

Halfajok: Ponty (Cyprinus carpio), Széles kárász (Carassius carassius), Európai harcsa (Silurus glanis), Csapósügér (Perca fluviatilis), Fejes domolykó (Squalius cephalus), Dévérkeszeg (Abramis brama), Fogassüllő (Stizostedion lucioperca), Csuka (Esox lucius), Compó (Tinca tinca), Amur (Ctenopharyngodon idella - betelepített halfaj), Fehér busa (Hypophthalmichthys molitrix - betelepített halfaj).