Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Fedezd fel a természetet és éld át a kalandot a Füzes-Vízgyűjtőjében

A Natura 2000 ROSCI0099 egy nagyon változatos tájból tevődik össze, amely főleg pázsitos és sztyeppréteges ökoszisztémából áll, ugyanakkor a xeromezofilek(szárazságtűrő) jelentős értéket képviselnek a biológiai sokféleség megőrzése szempontjából, továbbá vizes-, füves-, cserjés- és erdei ökoszisztémából áll.

Az erdei ökoszisztémák felszabdaltak, szigeteket képeznek és kevés kapcsolat van közöttük. A három fő típus amely ezen erdőket alkotja a következők: a gyertyán, a Carpinus Betulus és az örökzöld tölgy. Ezekben az erdei aljnövényzet a következőkből áll: Corylus avellana, Cornus mas, Sambucus nigra, Ligustrum vulgare, Clematis vitalba. A lágyszárú rétéget olyan fajok uralják mint a Lamiastrum galeobdolon, Asarum europaeum, Hepatica nobilis, Polygonatum latifolium, Luzula luzuloides, Carex sylvatica, Glechoma hederacea, és tűlevelű ültetvények Agrimonia eupatoria, Poa nemoralis, Teucrium chamaedrys, Euphorbia cyparissias, Fragaria vesca .

A nyílt ökoszisztémák elsősorban szénagyűjtésre használhatók. A legkiemelkedőbb látvány az árvalányhaj “szigetek”.